Schaatsland webshop

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Retour

SCHAATSEN RETOUR ZENDEN NAAR:

Kernreactorstraat 48

3903 LG VEENENDAAL

In het kader van Wet Kopen op Afstand hanteert Schaatsland.nl een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering. Bij natuurijs is de bedenkperiode 2 dagen na aflevering. Binnen deze periode mag een product retour gezonden worden zonder opgaaf van reden, mits volledig onbeschadigd en in originele verpakking. Indien u een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via info@schaatsland.nl. In de mail vermeldt u duidelijk welke bestelling u wilt retourneren, voorzien van ordernummer. Geef ook aan of u het product wilt ruilen of het aankoopbedrag wilt laten crediteren. U neemt zelf de portokosten voor het terugsturen voor uw rekening. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Het pakket, in degelijke verpakking, dient voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden geweigerd. Eventuele vermissing van een retourzending valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de koper. Restitutie van het aankoopbedrag zal binnen 30 dagen plaatsvinden.

Klant dient bij een retourzending de richtlijnen voor retourzending in acht te nemen. Schaatsland zal, indien pakket verkeerd verzonden, kosten in rekening brengen.

Foutieve zending:                                 
Het is eenvoudig om de doos die al om de schaatsen zit te gebruiken als doos om retour te sturen. Wij sturen onze schaatsen ook niet op deze manier en verwachten het ook niet zo terug te krijgen. Het is niet de bedoeling dat de doos wordt dicht getapet en gebruikt wordt. Wanneer een retourzending op deze manier bij ons binnenkomt zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Goede zending:
Pak de doos van de schaatsen zorgvuldig in in inpakpapier of verpakkingsfolie. Het inpakken in een stevige zwarte of blauw vuilniszak is in het verleden ook een succesvolle methode gebleken. Zorg er dan alleen voor dat de doos niet kan schuiven in de doos door de zak stevig om de doos vast te plakken. U kunt de schaatsen ook inpakken in een blanco doos of TNT pakketdoos. De verpakkingskosten zijn voor de klant en Schaatsland zal deze kosten niet vergoeden.